GP Anlæg hjælper med dit nye haveanlæg!

Om TJensen Service

Kundens behov i centrum

TJensen Service er en anlægs- og servicevirksomhed startet af Thomas Rosenlund Jensen, med hovedsæde i Hjørring i Nordjylland. Målet i TJensen Service er, at kundens behov og ønsker skal være i centrum. Uanset om kunden er privat, en virksomhed eller en offentlig institution, skal vi altid stå til rådighed for kunden. Det gælder både i forhold til den service, vi yder, og den rådgivning vi kan tilbyde.

Vi gør hvad vi kan for at stå til rådighed ikke blot til de store opgaver, men også de små opgaver, der kan opstå i hverdagen. Vi anlægger gerne ny græsplæne eller sørger for mekanisk renholdelse af skov, men vi kan også sagtens slå græs, lægge fliser, rense tagrender og mere, hvis kunden skulle ønske det.. 

Sagt med andre ord, så løser vi de opgaver, som gør kundens hverdag lidt nemmere og mere overskuelig.

Vi behandler naturen med respekt

Vores natur er ikke kun til, fordi den er smuk. Vi er afhængige af vores omgivelser, og hvis vi ikke behandler naturen ordentligt, så går det kun ud over os selv. Derfor arbejder TJensen med metoder og maskiner, som er så skånsomme overfor naturen som muligt. Vores maskiner er små og manøvrerbare, så vi under at skade omkringliggende planter, når vi er på opgave i kundens have eller på deres ejendom.

Kontakt os

Vi kører i Nordjylland

TJensen holder til i Hjørring, og herfra kører vi ud til kunder i det omkringliggende område samt resten af Nordjylland. Dog skal det nævnes, at vi for visse serviceydelser lægger et kørselstillæg oven i den endelige pris, hvis vi skal køre længere end 30 km. fra Hjørring by.

Hvis du bor i området, men er usikre på, om vi kører ud til dig, så tag endelig kontakt til os. Så kan vi få en snak om din opgave, og vi kan fortælle dig, om vi kører ud til din by´eller ej.