GP Anlæg hjælper med dit nye haveanlæg!

Multiservice

Multiservice handyman til alle hverdagens små opgaver

Vores hverdage er fyldt med en masse opgaver. Der skal slås græs, tagrenderne skal renses og træerne skal beskæres - for blot at nævne et par stykker. Det er ikke altid, at man har tiden til det eller erfaring med det hele. Men det har vi i TJensen Service. Derfor tilbyder vi multiservice inden for en lang række anlægs- og serviceområder, så vi kan gøre din hverdag lidt nemmere og mere overskuelig.

Vi har erfaring med multiservice, når det kommer til både små og store opgaver. Vi kan derfor ordne alt fra små opgaver som græsslåning til større opgaver som træfældning eller  oprydning på byggerpladser. Her på siden kan du læse lidt om blot et par af de opgaver, vi løser.

Vores tømrer løser multiservice opgaverne

Ud over have- og andet anlægsarbejde, kan vi også løse de opgaver, som kræver professionel bearbejdning af træ og tømmer - vi har nemlig en professionel tømrer ansat. Så hvis du skal have løst nogle tømrer-opgaver, gerne vil have opsat hegn eller noget andet, så står han klar til at påtage sig opgaven.

Kontakt os

Fjernelse af affald efter multiservice opgave

Klipning af hæk

Hvis man ikke tager sig ordentlig af hækkene i haven, så kan de nemt vokse sig store og uregerlige. Hvis du ikke selv har tiden eller værktøjet til at holde dine hække pæne og ordentlige, så står vi klar til at gøre det for dig. Hvad end du bruger hækken som et naturligt hegn til din have eller som dekoration, så sørger vi for, at den bibeholder en god facon.

Vi fjerner også gerne affaldet, når vi har klippet hæk, og hvis det ønskes, så kan vi også stå for at køre det væk.

Anlægning af fliser

I forbindelse med vores erfaring inden for havearbejde løser vi også en bred mængde af anlægsopgaver, herunder anlægning af fliser. Vi kan løse opgaven, uanset hvor på grunden, fliserne skal anlægges - om det er fliser til indkørslen eller fliser til haveanlægget har ingen betydning for os.

Derudover stiller vi også op som ekstra arbejdskraft til alle former for anlægsopgaver, hvis du godt kan selv, men har brug for en ekstra hånd til selve arbejdet.

Have efter multiservice og anlæg af fliser

Få en uforpligtende snak om multiservice

I TJensen udfører vi en lang række opgaver ud over dem, som vi beskriver her på siden. Hvis du har spørgsmål, eller står og har brug for en handyman til at løse en opgave for dig, så tag endelig kontakt til os og få en snak. Så kan vi få sendt dig et godt, uforpligtende tilbud.

Græsslåning til en god pris

Græsslåning er en af de små opgaver i hverdagen, som kan virke uoverskuelig, når man kommer træt hjem fra arbejde. Hvis du ikke selv har tid eller lyst, eller måske ikke har de korrekte maskiner, så lad os stå for opgaven. Vi slår græs for 75 øre pr. kvadratmeter - dog mindst 150 kr., plus eventuelt kørselstillæg, hvis vi skal længere en 30 km. fra Hjørring.

Du kan også ringe og få sæsonpriser, da vi helst gerne vil se arealet før vi fastsætter en endelig pris. Ved vanskelig græsslåning, der kræver en større maskiner, har vi andre priser.

Maskine til græsslåning